Moi, mitä etsit?
Millaista on arki Hartwallilla? Millaisia työtehtäviä ohjelman aikana on luvassa? Ota Instagram-tilimme haltuun ja kuulet ensimmäisenä lisää ohjelmasta ja hakuprosessista. Samalla pääset kurkkaamaan tulevien kollegoidesi inspiroiviin työpäiviin. #mevirkistäjät
Ohjelma on tarkoitettu korkeakoulusta valmistuneille, eli hakea voivat kaikki jo valmistuneet tai valmistumisen kynnyksellä olevat, kunhan paperit ovat taskussa työn alkaessa syksyllä 2021. Helsingissä tarjolla oleviin paikkoihin on hyötyä kaupallisesta koulutustaustasta, mutta myös muiden alojen tutkinnoilla on mahdollista tulla valituksi. Lahdessa tuotanto-toimitusketjun tehtävässä odotamme teknisen alan tai logistiikan opintoja.
Ohjelman kesto on kaksi vuotta. Sen jälkeen työsuhde on voimassa toistaiseksi ja sinulle etsitään sopiva rooli Hartwallilla.
Uskomme, että mahdollisimman laaja osaaminen erilaisista tehtävistä auttaa sinua urallasi, tähtäätpä sitten esimieheksi tai asiantuntijaksi. Siksi tässä ohjelmassa tulet työskentelemään kahdessa eri tehtävässä, vuoden kerrallaan. Ohjelma valmistaa sinua monitalentiksi, jolta löytyvät relevantit taidot ottaa haltuun suuria kokonaisuuksia millä tahansa työelämän osa-alueella. Työtehtävien yhdistelmä riippuu valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista.
Työtehtävien yhdistelmä riippuu valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista. Myynnissä työnkuvaasi voi kuulua myymäläsuunnittelijan tai kenttämyynnin tehtäviä. Voit esimerkiksi vastata panimojuomaosastojen tilanhallinta- ja valikoimasuunnittelusta sekä myyntidatan analysoinnista.
Markkinoinnissa tulet työskentelemään brand managementin parissa. Taloushallinnossa pääset työskentelemään muun muassa Hartwallin sisäisen raportoinnin, analyysien ja ydinprosessien kehittämisen parissa.
Lahden graduatena osallistut muun muassa tuotannon ja materiaalien suunnitteluun sekä ohjaukseen, kustannuslaskentaan, analysointiin ja raportointiin. Ensimmäisen vuoden jälkeen työnkuvasi vaihtuu ja laajentuu kehittämisen tehtävien pariin. Omat mielenkiinnonkohteesi huomioiden voit päästä tutustumaan pakkausmateriaalien sekä tuotteiden kehittämiseen, teknisempään kehitykseen tai jopa kokonaisvaltaiseen yksikön, prosessin ja tuotannon kehittämiseen.
Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa syksyllä 2021. Työkokemuksesta on hyötyä, mutta emme odota, että osaat valmiiksi kaiken. Yksi periaatteistamme on, että lasimme on aina puoliksi täynnä, joten odotamme myös hakijoilta iloista ja ennakkoluulotonta asennetta, halua oppia sekä kiinnostusta eri tehtäviä kohtaan. Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä.
Tarjoamme sinulle työpaikan suomalaisen juomakulttuurin keskipisteessä. Pääset työskentelemään raikkaassa ja luovassa ilmapiirissä muiden juoma-alan trendeihin ja juomakulttuurin kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvien ammattilaisten kanssa.
Saat oman uracoachin avuksi sparrailemaan, kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi ja suunnittelemaan omaa urapolkuasi. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan talent-ohjelmaan.
Helsingin pääkonttorilla työskentelevät kaupallisten toimintojen osaajat, joita tähän ohjelmaan palkataan kaksi. Lahden panimolle tässä ohjelmassa palkataan yksi tuotanto- ja toimitusketjun tehtäviin. Graduate-jakson jälkeen vakituinen työpaikka on pääsääntöisesti samalla paikkakunnalla.
Hakuaika on 11.1.-31.1. Lähetä hakemuksesi ja CV aTalentin rekrytointijärjestelmän kautta. Suosittelemme tuomaan rohkeasti omaa persoonaasi ja osaamistasi esille konkreettisten esimerkkien avulla.
Seuraavaksi videohaastattelu! Lähetämme kutsut 3.2. ja vastausaikaa on sunnuntaihin 7.2. saakka.
Jos hurmasit meidät videolla, tapaat seuraavaksi kumppaniamme aTalentia livenä joko kasvotusten tai videoyhteyden avulla. Haastattelut pidetään 11.-17.2.
Haastattelujen jälkeen vuorossa on vielä sähköinen soveltuvuusarviointi 18.-24.2. ja Assessment Day, Lahdessa 9.3. ja Helsingissä 11.3.
Victor Hartwall perustaa Pohjoismaiden ensimmäisen kivennäisvesien tuotantolaitoksen Helsinkiin. Siitä lähtien tuotteemme ovat virkistäneet suomalaisten arkea ja juhlaa.
Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 huikeaa hartwallilaista. Välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä.
Lahden panimon jätteistä 98 % menee kierrätykseen. Se tarkoittaa kiertotaloutta monessa muodossa: juomanvalmistuksen ylijäämänesteet ja hiiva kierrätetään bioetanolin raaka-aineeksi. Oluen valmistuksesta ylijäävä mäski menee eläinten rehuksi.
Toimitamme asiakkaillemme noin tuhatta eri juomaa. Olemme täyden palvelun juomatalo: valikoimastamme löytyy pirskahteleva kattaus juomia vesistä viineihin ja oluesta energiajuomiin.