Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Hei, mitä etsit?

search

Suomen virkistävin yritys

Roseekellari

Roseekellari.fi on Hartwallin ylläpitämä kanava, jonka kantavana ajatuksena on jakaa roseeviinitietoutta, käyttöyhteyksiä, reseptiikkaa ja muuta mielenkiintoista sisältöä roseen ympärillä. Sivusto keskittyy ruoan ja viinin lisäksi myös muihin aihetta läheltä liippaaviin ajankohtaisiin teemoihin.

Roseekellari.fi -verkkosivu toimii kattavana alustana sisällölle, jota jaetaan myös sosiaalisen median kautta. Tällä hetkellä kanavista käytössä ovat Facebook ja Instagram, joista tavoitat meidät käyttäjätunnuksella @roseekellari.

Hartwall

Hartwallin portfolio sisältää panimotuotteiden lisäksi myös viinejä, väkeviä alkoholeja ja kahveja, joista vastaa liiketoimintayksikkö Hartwa-Trade. Aikaisemmin Hartwa-Trade toimi Hartwallin tytäryhtiönä ja on Suomen suurimpia viinien ja alkoholien maahantuojia ja jakelijoita jo vuodesta 1963.

Yhteistyökumppaneinamme on niin maailman suurimpia ja tunnetuimpia alkoholi- ja viiniyhtiöitä kuin pieniä perheyhtiöitäkin. Laajaan, mutta tarkkaan harkittuun valikoimaamme kuuluu myös Suomen halutuin kuohuviini Freixenet, suositut JP. Chenet ja [yellow tail] -viinit sekä liuta pienempien tuottajien viinejä ympäri maailman.

Inspiroidu:

Rohkeasti roseeta!

Seurusteluviininä pidetty roseeviini sopii myös mainiosti ruokapöytään. Lue lisää vinkkejä roseeviinin monipuolisuudesta!