Moi, mitä etsit?

search

Viisi virkistyspäivää viikossa

Hartwall Ura Vastuullisuus Uutiset
Hartwall Ura Vastuullisuus Uutiset
URA:

Avoimet työpaikat

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia.

Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Virkistystä henkilöstölle:

Thirst for Talent -ohjelma tuo uusia näkökulmia hartwallilaisille

Vuonna 2018 Hartwallilla alkoi uusi Thirst for Talent -ohjelma, jonka tarkoitus on tuoda eripuolilla Hartwallia työskenteleviä ihmisiä yhteen. Ohjelma tarjoaa uusia työkaluja ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Mukaan valittiin yli 20 hartwallilaista ja edustajia oli kaikista toiminnoista.

VASTAVALMISTUNEILLE:

Hartwall Career Brewery

Graduate-ohjelmamme Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä. Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin alan kiinnostavimpien brändien parissa? Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Hae mukaan Career Brewery -ohjelmaan!

Hakuaika on 13.1.-2.2.2020

ura:

Kesä- ja kausityö Hartwallilla

Palkkaamme vuosittain noin sata innostunutta kesätyöntekijää. Suurin osa kesätyöpaikoistamme on Lahden tuotantolaitoksessa ja logistiikkakeskuksessa, jossa työtehtäviä on niin tuotannon, logistiikan, laitepalvelun kuin kunnossapidon tehtävissä. Helsingissä tarjoamme kesätöitä pääasiassa myyntipalvelussa.