Moi, mitä etsit?

search
27.1.2021

Hartwallin kesätyöhaku on nyt auki

Hartwallin Lahden panimolle palkataan tänäkin vuonna noin sata kesätyöntekijää erilaisiin tuotannon ja logistiikan tehtäviin. Hartwallilla keskitytään perinpohjaiseen perehdytykseen, turvallisuuteen, töissä viihtymiseen ja siihen, että kesätyöntekijät saavat arvokasta työkokemusta tulevaa varten.

Ensimmäiset kesätyöntekijät pääsevät aloittamaan jo hyvissä ajoin alkukeväällä, ja lisää palkataan aina toukokuulle saakka.

”Meille on kunnia-asia, että kesätyöntekijämme ovat meihin tyytyväisiä. Olemme saaneet loistavaa palautetta kesätyöntekijöiltä, ja olemme iloisia siitä, että moni hakee meille seuraavana kesänä uudelleen”, Hartwallin HR-partner Alina Hassinen kertoo.

Viime vuonna 95 % Hartwallin kesätyöntekijöistä Lahdessa piti omia työtehtäviään mieluisina, ja 94 % kertoi, että työpaikan ilmapiiri oli hyvä tai erinomainen.

Hakukriteereissä painaa etenkin motivaatio ja hyvä asenne

Kesätöihin ei vaadita kattavaa työkokemusta, vaikka monessa työssä esimerkiksi kokemus trukilla ajamisesta voi olla eduksi hakijalle.

”Timanttinen ansioluettelo ei ole kaikki kaikessa, vaan meillä keskitytään myös motivaatioon ja virkistävään asenteeseen. Ei siis kannata jättää hakematta, vaikka kokemusta ei löydykään”, Hassinen rohkaisee.

Turvallisuus ennen kaikkea

Poikkeusaika on laittanut monen työolot uusiksi ja myös Hartwallin Lahden panimolla on käytössä selkeät turvallisuussäännöt ja -ohjeet.

”Töitä tehdään meillä paikan päällä, ja on tehty koko koronaepidemian ajan. Haluamme että kaikilla on turvallista olla työpaikalla ja teemme sen eteen paljon töitä: meillä on selvät turvaohjeet poikkeusajalle liittyen esimerkiksi hygieniaan, turvaväleihin ja vuorojen vaihtoihin”, Hassinen kertoo

Lisäksi Hartwall on jo kymmenettä kertaa mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jossa keskitytään tarjoamaan nuorille laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyvää kokemusta.

Kaikki avoimet paikat löytyvät täältä. Juomien tuotantoon liittyvien tehtävien lisäksi Lahdessa palkataan tekijöitä laboratorioon ja kunnossapidon puolelle.

Saatat pitää myös näistä